A Cruella című Disney produkció, a 101 Kiskutya előtörténete, amely a 70-es évek Londonjába, a punk-rock érába, Estella, vagyis az Szörnyella fiatalkorába repít, ma debütál a hazai mozikban. A film története mellett a zenéje is izgalmasnak ígérkezik – a főcímzenét a brit Florence + the Machine írta a produkció számára.

A filmből, amelynek főszerepében Emma Stone-t láthatjuk, kiderül hogyan vált a fiatal okos, zseniálisan kreatív Estellából Cruella, vagyis Szörnyella de Frász, aki később mániákus őrültként igyekezett elrabolni 33 kiskutyát, hogy bundát készítsen belőlük.

Emma Stone szerint a 101 Kiskutya főgonosza fantasztikus hős, és megtiszteltetésnek tekinti, hogy eljátszhatja. Valószínűleg ennek a kijelentének is szerepe van abban, hogy folyamatosan folynak a találgatások arról, vajon a Disney legújabb produkciója javít-e Cruella-Szörnyella megítélésén.

Az Oscar-díjas színésznő, még 2019 végén adott interjút a Vogue-nak, az akkor új szerep kapcsán. „Hatalmas élmény volt kutakodni a múltjában és rájönni mi tette azzá a nővé, akit a 101 Kiskutyából ismerünk. A film megmutatja ki is volt valójában Estella, vagyis Szörnyella” – mondta Stone.

Emma Stone mellett Emma Thomphson, Mark Strong és Joel Fry is szerepel a Szörnyella filmben, amelynek producerei közt is ott találjuk Emma Stonet-t és Glenn Close-t is.

A szereplőgárda mellett a 70-es években játszódó film soundtrackjére nem lehet panasz, hiszen a korszak nagy slágereiből született, olyan előadók dalaival, mint a Blondie, a The Clash, The Doors, a Bee Gees vagy a Supertramp és a Florence + The Machine „Call Me Cruella” című új szerzeményével.

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő