Programok

Már nem olyan dühös, de még mindig kritikus: itt az új Pearl Jam-album

2020.03.27. 10:34

„A lemez elkészültéhez elég hosszú út vezetett, aminek voltak kifejezetten sötét és nyugtalanító időszakai is, csakúgy mint izgalmas, kísérletekkel teli, és felszabadító epizódjai. A Gigatonba fektetett közös munka rádöbbentett arra is, hogy mekkora szükség van a mai világban arra, hogy ápoljuk az emberi kapcsolatokat” – mesélt az alkotói folyamatról Mike McCready, a zenekar szólógitárosa.

Legényesezz otthon! címmel indított kampányt a Magyar Nemzeti Táncegyüttes

2020.03.26. 12:09

Legényesezz otthon! címmel a Magyar Nemzeti Táncegyüttes kezdeményezésére Sánta Gergő Harangozó-díjas táncművész kihívást indított az interneten.

Pozitív lett Károly brit trónörökös koronavírus-tesztje

2020.03.25. 14:04

Károly brit trónörökös szervezetében is kimutatták a Covid-19 megbetegedést okozó új koronavírust – jelentette be szerdán a walesi herceg londoni hivatala. A Clarence House közleménye szerint a 71 esztendős trónörökös tünetei enyhék és egészségi állapota a fertőzéstől eltekintve jó.

A Bon Jovi billentyűsének koronavírus-tesztje is pozitív lett

2020.03.23. 15:39

David Bryan, a Bon Jovi billentyűse is elvégeztette a koronavírus-tesztet, melynek eredménye pozitív lett. A zenész a hírt az Instagram-oldalán osztotta meg. Elárulta, hogy nem érezte jól magát, és már napok óta önkéntes karanténban van, de csak most érkezett meg a teszt eredménye.

#maradjotthon: Robbie Williams a “Stayin’ Alive’ című Bee Gees-dalt énekli

2020.03.23. 08:00

Robbie Williams is #otthonmaradt családjával. Mivel rengeteg ideje van, a közösségi médián keresztül megpróbálja egy kicsit jobb kedvre deríteni rajongóit ezekben a nehéz hetekben. Legutóbb a Bee Gees ‘Stayin’ Alive’ című klasszikusának “Coronaoke” verzióját énekelte el, íme:

Ön is tehet a járvány megfékezéséért és az idősek védelméért! Ossza meg, nyomtassa ki!

2020.03.22. 16:40

Ha összefogunk, sokat tehetünk a járvány megfékezéséért és az idősek védelméért. Kérjük, hogy segítse az idősek számára szóló felhívás megosztását a közösségi médiában, vagy akár az itt letölthető plakát kihelyezését a saját környezetében, a lépcsőházban, a bejárati kapukon! Vigyázzunk egymásra! – írja a koronavirus.gov.hu.

Dominik Zsolt

Németh Dia

Király Dávid

Best FM

A legjobb zenék

Frekvenciatérkép

Budapest 99.5
Debrecen 104.6
Nyíregyháza 103.9
Székesfehérvár 101.8
Eger 100.7
Zalaegerszeg 88.9
Best FM

Most szól:

  • Következő