A néhai zenész felesége és gyerekei több éves bírósági vita után egyeztek meg – peren kívül – Dr. Robert Coblinnal, akiről azt feltételezik, hogy ő okozta Chris Cornell halálát, azzal, hogy nem megfelelő adagolásban írt fel neki gyógyszereket.

Az orvosról azt állították, hogy hosszú időn át úgy írt fel antidepresszánsokat és nyugtatókat Cornellnek, hogy nem figyelmeztette, hogy ha hosszabb ideig szedi azokat, milyen veszélyes mellékhatásaik lehetnek, amelyek főleg a lelkiállapotát befolyásolják.

Vicky Cornell szerint a férjének nem voltak pszichés problémái, sőt új albumon dolgozott, semmi oka nem volt arra, hogy önkezével vessen véget az életének.

Az orvossal kötött peren kívüli megállapodásról szóló papírokat Chris Cornell özvegye és gyerekei Toni és Christopher Nicholas Cornell ügyvédje még áprilisban nyújtotta be a bíróságra, ám az egyezségről szóló hír csak a napokban került nyilvánosságra.

Fotó: Jason Merritt/TERM/Getty Images

 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő