Május 28-án, „Reprice” címmel jelenik meg Moby új lemeze, a zenész eddigi pályafutásából válogatott dalok átdolgozott változataival. Az első single a korongról az 1999-es „Porcelain”volt, ezt követte a „The Lonely Night”, majd a legutóbbi „Natural Blues” Gregory Porterrel .

Az régi klasszikusokból összeállított új albumán ahelyett, hogy a remixelést a saját kezébe vette volna, Moby több mint egy tucat, különböző műfajokban jeleskedő zenészt hívott meg, hogy segítsenek új életre kelteni a dalait. Az új projeketben azonban a fő alkotótára a Budapest Art Orchestra volt. Moby számára az ötletet, hogy a zenéjét klasszikus zenével ötvözve rögzítse, egy 2018-as koncert adta, amikor Gustavo Dudamellel és a Los Angeles Philharmonic Orchestraval közösen lépette fel.

A régebbi slágerei közül, a Porcelain legújabb változatán Moby Jim James-el  dolgozott együtt a zenész, a „The Lonely Night” ot Kris Krisstofersonnal és Mark Lanegan készítette, a legutóbbi, „Natural Bluse” című single-t pedig a nagyszerű Grerory Porterrel és Amythyst Kiah-val jegyzi.

Fotó: Scott Dudelson/Getty Images

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő