Két népszerű francia YouTube sztár, a szociális távolságtartásról szóló videójával több, mint 10milliós megtekintést produkált, és ezzel megnyerték az Emmanuel Macronnal kötött fogadást.

A francia elnök kihívása, a több mint hatmilliós követőtáborral rendelkező népszerű duó, Mcfly és Carlito felé az volt, hogy készítsenek egy olyan videót, amely a maszkviselés, a kézfertőtlenítés és a megfelelő távolságtartás fontosságáról szól, és amely hozzájárul a koronavírus terjedésének megakadályozásához.
Macron cserébe azt ígérte a fiúknak, hogy ha elérik a tízmilliós nézettséget, a következő videós projektjüket az Élysée-palota vehetik fel. A duó azonban lazán hozta a számokat, és a videójukat már 11millióan látták.
Az ukulele kísérettel felvett dalban Mcfly és Carlito gúnyt űz mindazokból, akik nem veszik komolyan a szociális távolságtartást a pandémia idején.

A felvétel vége felé, az égbolton megjelenik az elnök arcképe, amint éppen a koronavírus elleni védekezés biztonsági előírásait sorolja, eközben pedig a YouTuber fiúk azt éneklik, hogy az egyetlen módja, hogy visszatérjünk a normális életünkhöz a szociális távolságtartás kora előtt, az az az, hogy most tartjuk a távolságot.

Phoebe Waller-Bridge mellett Mads Mikkelsen is játszik az Indiana Jones 5. részében

Sárga rózsával emlékezhetnek a tisztelői Törőcsik Marira

Hivatalos: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez csak „jó barátok”

Elhunyt Törőcsik Mari

Tetesztelik az új Mol Bubikat

Anne Frank naplójával emlékezik meg a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapjáról a Budapesti Operettszínház

Isten éltesse Emma Thompsont!

Rúzsa Magdolna Karma címmel új lemezt jelentetett meg

Újabb gyermekkönyvvel jelentkezik J. K. Rowling

Budapesten nyitja első európai éttermét az Oscar-gálák séfje

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő