A Best FM a legjobb zenékkel és a legjobb meccs hangulattal vár mindenkit a foci-Eb ideje alatt – nem csak a 99.5 Best FM-en, hanem élőben, a MOM Sport szurkolói zónájában is. Sőt, még az első kezdőrúgás előtt játékkal és minden idők legjobb futball himnuszaival hangolódunk a szurkolásra!

Június 7-től június 20-ig, 15 óra után a hét minden napján igazi stadion-hangulattal várja a hallgatóit a Best FM, ahol bármikor felcsendülhet az elmúlt évtizedek foci-Eb vagy VB himnusza is – ez pedig azt jelenti, hogy indulhat a játék!

Nem kell mást tenni, csak hallgatni az adást 15 és 18 óra között, és természetesen ismerni a Best FM szlogenjét, hogy amint meghallja valamelyik foci himnuszt, azonnal tárcsázhassa a 06 20 55 55 155-ös számot.

Ha ötödikként telefonál és elmondja a Best FM szlogenjét, egy Best FM ajándékcsomaggal jutalmazzuk és vendégül látjuk a MOM Sport szurkolói zóna Best FM VIP szektorában ahol, velünk nézheti az Eb meccseit az egyik legjobb helyről!

Az Eb ideje alatt, június 11 és július 11 között mindenképp érdemes lesz kilátogatni a MOM Sport Szurkolói zónájába és megkeresni a Best FM stúdióját, ahol a műsorvezetőink a jó hangulat és a legjobb zenék mellett, ajándékokkal is készülnek. Természetesen lehet majd tőlük zenét kérni, üzenni élőben a Best FM stúdiójából és együtt szurkolni a kedvenc csapatnak.

A legjobb zenéket és a legjobb meccs hangulatot is garantáljuk – szurkoljon az Eb meccsein ezen a nyáron a 99.5 Best FM-mel!

Fotó: Dmytro Aksonov/Getty Images

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő