Hírek

“Tekerjétek fel a hangerőt, érezzétek jól magatokat” – itt az új Bon Jovi album

2024.03.19. 10:00

A Bon Jovi 40 éve dobta piacra az első, a banda nevét viselő albumát, a jubileumhoz kapcsolódva, januárban bejelentették, hogy négyrészes dokumentum sorozatot készítettek az együttesről “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” címmel, amely áprilisban debütál. A zenekar azonban úgy tűnik itt nem áll meg az ünnepléssel: érkezik a „Forever”, a vadonatúj Bon Jovi album, amire senki nem számított.

Új tetkója lett Tom Hardynak a Motorosoknak köszönhetően

2024.03.19. 08:00

Több mint harminc tetoválás díszíti Tom Hardy testét, és a legutóbbiak közül egyet új filmjének köszönhet. A Motorosokban az Oscar-jelölt színész a legendás vagy inkább hírhedt hatvanas évekbeli motorosbanda, a Vandals alapítóját alakítja. Nemrég ünnepélyesen bemutatták a film második előzetesét, és Jeff Nichols forgatókönyvíró-rendező elárulta az egybegyűlteknek, Hardy hogyan tudatta vele, hogy elkötelezett a produkció iránt.

Bécsben már húsvétoznak

2024.03.18. 16:00

A legbiztosabb jele a tavasznak az osztrák fővárosban, hogy egymás után nyitják meg kapuikat a húsvéti vásárok. Idén négy helyszínen, több mint kétszáz standnál mártózhatnak meg a pasztell színek, pelyhes kiscsibék és plüssbárányok tengerében a húsvéti vásárok látogatói.

Huszonhárom éve ért véget a Spice Girls két éves uralma a brit slágerlisták élén

2024.03.18. 14:00

A trónfosztó Jason Nevins 1998-ban, ezen a héten a Run DMC It’s Like That című dalának újragondolt változatával taszította le a brit single listák éléről minden idők legsikeresebb lánybandáját.

Tom Morello szólóprojektjével érkezik Budapestre

2024.03.18. 12:00

A magyar fővárosban ad koncertet Tom Morello, a Rage Against the Machine gitárosa. Az amerikai zenész szólóprojektjével lép fel a Budapest Parkban július 1-jén.

Justin Timberlake hatodik stúdióalbuma már tény

2024.03.18. 10:00

A többszörös Grammy-díjas, Justin Timberlake kiadta új, hatodik stúdióalbumát, amely az “Everything I Thought It Was” címet kapta. Az album érkezésével egyidőben debütált az album „No Angels” című kisllemezéhez készült hivatalos videoklip is, amelyet Ti West rendezett.

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi ‘Biki’

B. Németh Dia

Majoros Rita

Horváth Zoltán 'Hory'

Best FM

Most szól:

  • Következő