Koncert, színház, strand, sportolási lehetőség egész nyáron? Mindenhol ott lehet, ha csatlakozik az ország legizgalmasabb rádiós VIP klubjához. Figyelje július 5-től a Best FM-et és szerezze meg a nyeremény jegyeket!

Elmenne a Puskás musicalre? Ott lenne a Hooligans, Ákos, a Best of Geszti, Caramel, Rúzsa Magdi, Havasi vagy a Jazz + Az koncerteken? Elvinné a családját strandolni a Lupa Beach-re vagy kikapcsolódni a Budapest Garden-be? Megnézné a Kabaré, a Puskás, a musical című előadásokat? Nincsen más dolga, csak hallgassa a Best FM-et -, csatlakozzon a Best FM VIP Klubjához és élvezze velünk a nyarat!

Minden hallgatót vár a BEST FM VIP Klub és ezzel a lehetőség, hogy megszerezze a koncertekre, színházi előadásokra , strandra és a sport világába szóló exkluzív jegyeket – egész nyáron.

Nem kell mást tennie, csak hallgassa a Best Fm-et és ha meghallja, hogy ’Most küldje a Best FM-et’, azonnal írjon a 06 20 55-55-155-ös számra – küldje el: Best FM! Ha ön a szerencsés ötödik hallgató, visszahívjuk, és ha a szlogenünket is elmondja: „Best FM A legjobb zenék” – öné lehet a páros belépő!

Éljen a nyár és a legjobb programok!

Összművészeti fesztivált rendeznek a Ráday utcában Budapesten

Kandinszkij, Calder, Arp, Hélion, Kupka és Moholy-Nagy is Debrecenben

Ma van a Teddy Mackó Napja

Új klippel adózik Dolores O’Riordan emlékének a The Cranberries

Velencében debütált a Led Zeppelinről szóló film

Kerekdomb Fesztivál és Bormustra Tokaj-Hegyalján

Hihetetlen, de 20 éves a "Can't Get You Out of My Head"

Ally McBeal 24 éves lett

34 éves a "Bad", amely még Martin Scorsesét is megihlette

Szarvasbika járja a Gellért-hegyet - legyünk óvatosak, figyeljünk a kutyánkra is!

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő