Július 4-én Budapesten, a Kobuci Kert lesz a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat következő állomása. A nagyszabású könnyűzenei verseny döntőjében 10 produkció lép fel, a győztes jutalma pedig többek közt stúdiózás, koncertezési lehetőség lesz.

Május 9-én Debrecenben indult az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat, a Nagyerdei Víztoronyban egy helyi zenekar, a Heavy Brains végzett az első helyen. A könnyűzenei verseny ezúttal Budapesten folytatódik, a fővárosi döntő július 4-én, vasárnap déltől lesz a Kobuci Kertben.
A döntőben megválasztják a legjobb zenészt, a legjobb énekest és énekesnőt, a legjobb dalszövegírót, a legjobb dobost, illetve a legjobb frontembernek átadják a Siklósi Örs Díjat.
Az első helyezett automatikusan részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint.

Az óbudai eseményen a 10 döntős koncertjét követően a tavalyi debreceni nyertes és Öröm a Zene-fődíjas Kontraszt fog zenélni, majd ezt követi az eredményhirdetés és díjkiosztó. A résztvevők többek közt rádiós megjelenési lehetőséget, fesztivál fellépéseket, kislemez készítési lehetőséget, zenekari fotózást, videókészítést is nyerhetnek.

A július 4-diki eseményen jelen lesznek a Majdnem Híres Rocksuli hallgatói, így a leendő menedzserek és a fináléban fellépő együttesek egymásra találhatnak.

A rendezvényre a Kobuci Kertben a belépés ingyenes.

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő