Bemutatkozó albuma, a „Song sin In a Minor” megjelenésének 20 éves évfordulója kapcsán az énekes, dalszerző és producer a korong egy különleges, ünnepi kiadásával jelentkezett.

A tizenötszörös Grammy-díjas Alicia Keys első stúdióalbuma két évtizede, 2001. június 5-én debütált. A lemez azonnal a Billboard 200 lista élén nyitott, és a megjelenés hetében már 236 000 példányt adtak el belőle. A lemez 5 Grammy-díjat hozott az énekesnőnek. A „Song sin In a Minor”-ból a megjelenés óta 12 millió példány fogyott világszerte, amit Alicia Keys egy új, különleges bakelit változat kiadásával ünnepel meg.

A “Songs In A Minor (20th Anniversary Edition)” két bónusz tracket is tartalmaz, amelyeket az eredeti stúdiófelvétel alatt rögzítettek, ám végül nem kerültek fel az eredeti albumra, és azóta sem adták ki. A “Foolish Heart’ és a “Crazy (Mi Corazon)” a jubileumi kiadvány részeként digitális formában és bakeliten is elérhetőek, csakúgy, mint a “Fallin – ALI Soundtrack Version” valamint a “I Won’t (Crazy World)” című dalok.

Fotó: Rich Fury/Getty Images

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő