A rock – és popzenét klasszikus és elektronikus hangzással ötvöző horvát csellisták, Luka Šulić és Hauser 10 éve robbantak be a zenei világba. A jubileumot egy új feldolgozással szeretnék megünnepelni.

“A dal intrójának nagyon titokzatos hangzása van, ami fantasztikusan szól csellón! A további részek átdolgozása elég nehéz volt, de az élő fellépések alkalmával, – majd egyszer – nagyon jól hangzik, főleg ha a koncert végére hagyjuk. Tudjuk, hogy mindenki velünk fog  énekelni” – mondta Luka és Hauser a Bon Jovi sláger feldolgozásról.

A 2CELLOS nevét és zenéjét 2011-ben ismerte meg a világ, Michael Jackson “Smooth Criminal” feldolgozásával, amely többmilliós nézettséget hozott számukra a YouTube-on. Ma már Luka és Hauser videói a YouTube-on 1,3 milliárdos megtekintésnél járnak. A digitális zenei platformokon 5,5 millió előfizetőjük van, zenéjüket 1 milliárdszor streamelték, koncertjeikre több mint 1 millió jegyet adtak le világszerte. A 2CELLOS olyan világsztárokkal lépett fel közösen, mint Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age vagy George Michael vagy Elton John.

Fotó: C Brandon/Getty Images

Phoebe Waller-Bridge mellett Mads Mikkelsen is játszik az Indiana Jones 5. részében

Sárga rózsával emlékezhetnek a tisztelői Törőcsik Marira

Hivatalos: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez csak „jó barátok”

Elhunyt Törőcsik Mari

Tetesztelik az új Mol Bubikat

Anne Frank naplójával emlékezik meg a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapjáról a Budapesti Operettszínház

Isten éltesse Emma Thompsont!

Rúzsa Magdolna Karma címmel új lemezt jelentetett meg

Újabb gyermekkönyvvel jelentkezik J. K. Rowling

Budapesten nyitja első európai éttermét az Oscar-gálák séfje

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő