A Campus Fesztivált szervező csapat örömmel fogadta a hírt, hogy , a koronavírus ellen védettséggel rendelkező felnőtt kíséretében, 18 év alattiak is részt vehetnek a zenés, táncos rendezvényeken –  ugyanis a debreceni fesztivál nagyon sok, családoknak szóló programmal várja a fesztválozókat.

„A Campus Fesztivált két év után, idén végre újra megszervezhetjük július végén” – mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató. „Mint mindenki, mi is nehéz időszakon vagyunk túl, éppen ezért egy olyan fesztivált szeretnénk szervezni, amely erőt és igazi kikapcsolódást ad a nehéz helyzet után”

A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz. 15 programhelyszínen, 200-nál is több zenés, kulturális program várható négy teljes napon át a debreceni Nagyerdőn.

„Idén szabadtéri koncert helyszínekben gondolkodunk, fő szempont, hogy hosszú kihagyás után a teljes magyar zenei élvonalat újra vendégül láthassuk a Campuson” – részletezte a főszervező az idei terveket. „A zenés programok mellett, különleges installációkkal, hangulatos dekorációkkal gondoljuk újra a fesztivál arculatát. Azt szeretnénk elérni, hogy már a fesztivál bejáratától egy barátságos környezetbe érkezzenek a fesztiválozók, elfeledjék az elmúlt időszak nehézségeit, a hétköznapok szürke monotonitását. Érezzék, hogy újra normális lett az életünk”

Fotó: Rockstar Photography

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő