Ígéretükhöz híven újabb fellpőket jelentettek be az EFOTT szervezői, akik a zenei stíluspaletta teljes kiaknázását tűzték ki célul, így augusztus 11-15. között minden területről érkeznek a hazai zenei élet képviselői a Velencei-tó partjára. Hamarosan pedig nemzetközi fellépő bejelentése is várható.

Az EFOTT rajongóinak biztosan nem kell nélkülözniük egyet sem a zenei műfajok közül: többek között az alternatív, a rock és a hip-hop nagyágyúi is színpadra lépnek, de természetesen nem maradnak el a DJ-k fellépései sem.

A nemrégiben bejelentett nagyszínpados fellépők most már kiegészültek az idén újdonságnak számító, 2-es számú nagyszínpad és a további zenei helyszínek előadóival, így összesen 100 együttes gondoskodik majd a hangulatról az EFOTTon.

Az 1. számú nagyszínpados fellépőlista, ahogy azt már a szervezők bejelentették, olyan népszerű zenei formációknak ad helyet, mint például a Halott Pénz, a Wellhello, a Follow The Flow, Majka és Curtis, Rúzsa Magdi, a Brains, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, az Irie Maffia vagy a Margaret Island.

Az idén debütáló 2. nagyszínpadra érkezik a hosszú pályafutású énekeslegenda, Charlie, a Fonogram-díjas és nemrégiben még egy vízibiciklin is koncertet adó Lóci játszik, a Blahalouisiana, a Kelemen Kabátban, a magyar népzenét a könnyűzenével zseniálisan ötvöző Szabó Balázs Bandája és a Honeybeast. Őket váltják majd a hazai rock kihagyhatatlan figurái: Anna and the Barbies, Road, Péterfy Bori és a Love Band, Depresszió, Ivan and the Parazol, USEME és Cloud9+. Tovább színesíti a programkínálatot az alter vonal, köztük az Ocho Machoval, 30Y-nal, a Kiscsillaggalvagy az  Intim Torna Illegállal.

A Velencei-tó partján idén többek közt fellép még a Hősök, Sub Bass Monster, a Belga, a Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartell, az AK26, az Esti Kornél és a Konyha.

A fesztivál teljes programját itt lehet megnézni

Az EFOTT szervezői arra törekszenek, hogy mindenki biztonságban és felhőtlen hangulatban élvezhesse a fesztivált, mind a nappali, mind pedig az esti programok ideje alatt. A legújabb rendelet szerint 18 év alattiak is látogathatják a rendezvényt, koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt.

Auckland a világ legélhetőbb városa

Lehet meccset nézni szabadtéri kivetítőn - a vendéglátó teraszokra érvényes szabályozás szerint

Könnyedén nyertek az olaszok az Eb nyitómeccsén

Újra itt vannak: a Mötley Crue és a lányok

Új albummal lepte meg rajongóit a Maroon 5

Érkezik a Bon Jovi egészestés koncertfilmje

Ausztriában mától enyhítenek a járványügyi korlátozásokon

Szörnyella remek zenékkal viharzik be a magyar mozikba

Meryl Streep veje lesz Mark Ronson

Albummal ünnepel Alicia Keys

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Best FM

Király Kitti

Mákszem Levente

Best FM

Most szól:

  • Következő